nlenfrfydeites

Kajuitjacht: zeilles op een kajuitzeiljacht

Kajuitjacht zeilles zeezeilen met kajuitjachtDe ondergaande zon achterna...

Wie wil dat niet? Met een glimmend kajuitjacht open zee kiezen en genieten van de weidsheid van het water? En ondertussen genoeg comfort aan boord om het langere tijd uit te houden. Een rondje om het eiland Pampus met een bak koffie en een warm broodje uit de oven bijvoorbeeld.

Zeilles

Vaak begint de stress al van tevoren. Wat nemen we mee, wat voor weer wordt het, hoe lang is het varen, etc.

Bij het varen op een kajuitjacht komt meer kijken dan alleen maar het zeilen. Onze ervaring is dat de grootste drempel al ligt bij het uitvaren van de box! Dus organisatie, communicatie en motor-manoeuvreren vormen een belangrijk onderdeel van het varen op een kajuitjacht.

Zeilen moet leuk zijn voor iedereen!
Daarom bieden wij zeilles aan iedereen die op een prettige manier veilig zijn of haar rol aan boord wil kunnen uitbreiden.

Instructie bij JasperJ is gebaseerd op het CWO-systeem.
Les op eigen schip is altijd mogelijk.

Prijzen

Inclusief boot (huur kajuitzeiljacht) kost een dag zeilinstructie € 535,- en een dagdeel € 385,-. Ongeacht het aantal deelnemers.
Prijzen zijn incl. btw en excl. reiskosten (Utrecht, eerste 50 km inbegrepen).

Data

Leren zeilen op een zeiltocht met een kajuitzeiljachtEr zijn (bijna) geen vaste data. We leggen onze agenda's naast elkaar en kijken wanneer het goed uitkomt.
Zo sluit het altijd aan bij jouw wensen!

Tot op het water!

 

Goed voorbereid

Om je voor te bereiden of om achteraf nog eens wat na te lezen, zijn de volgende boeken een leuk cadeautje (en bij mij te bestellen):

Leidraad voor Kajuitjachtzeilers

De Leidraad voor kajuitjachtzeilers is het vervolg op Het Zeilboek en behandelt de onderwerpen, die specifiek horen bij het manoeuvreren en navigeren met een kajuitzeiljacht. Het boek is in de eerste plaats bedoeld voor beginnende kajuitjachtzeilers, maar kan ook als naslagwerk dienen voor de gevorderde zeiler. Deze nieuwe editie is herzien en van een nieuwe vormgeving voorzien.

De Leidraad voor Kajuitjachtzeilers is in de eerste plaats bedoeld voor de beginnende kajuitjachtzeiler, maar ook als naslagwerk voor de gevorderde zeiler. Deze herdruk van Leidraad voor kajuitjachtzeilers is volledig bijgewerkt en aangepast aan de meest recente exameneisen. Daarom van harte aanbevolen door de CWO, ANWB en het Watersportverbond.

 

Klein Vaarbewijs I en II

Het boek Klein Vaarbewijs I en II van de Vaarbewijs Academy is er voor jou. Wil je optimaal kunnen genieten van je favoriete watersport? Met een Vaarbewijs op zak kun je veilig en goed voorbereid met je motorboot, zeiljacht of snelle motorboot het water op. In dit cursusboek leer je precies wat je nodig hebt om de examens Klein Vaarbewijs 1 en 2 te behalen. De examenstof wordt in dit boek helder uitgelegd en verduidelijkt met veel praktijkvoorbeelden, leerzame illustraties en foto’s. Daarnaast maak je je de leerstof volledig eigen met de handige oefenvragen in het boek en de 200 gratis online proefexamenvragen. Zo ga je perfect voorbereid de examens in. Deze nieuwe editie is geheel bijgewerkt volgens de laatste exameneisen.

 

Oefenvragen voor het Vaarbewijsexamen

Met dit oefenboek vol Oefenvragen voor het Vaarbewijsexamen heb je het ideale leermiddel in handen om je voor te bereiden op het examen Klein Vaarbewijs 1 en 2. Met de ruim 800 vragen in dit boek kun je jouw kennis van de leerstof testen en vergroten. De volgorde van de vragen is gelijk aan de exameneisen van het CBR.
Omdat afbeeldingen vaak meer zeggen dan woorden, is naast elke vraag een illustratie geplaatst. De vraag wordt daardoor duidelijker en je inzicht in de leerstof vergroot.
Dit oefenboek is een uitstekende aanvulling op een cursusboek of vaarbewijscursus.

Doen?

Bel of mail voor meer informatie.

 

 

Weerinfo

Buienradar

Contact voor meer info

captcha
Herladen

JasperJ op Facebook

Leuke filmpjes

Zoeken

nlenfrfydeites